SunShinë☀ BloggeR ÅwARD

This week is literally going super crazy for me..i am nominated for two awards in two days consecutively..to be honest..i am super excited for this..

This time,,,Rageshree nominated me for this award..guys check out her blogs. She has a different view of seeing the world.. definitely you’re goin to find her blogs interesting..

Rules:

1. Display the sunshine Blogger Award logo in a post on your blog
2. Thank the blogger who nominated you, put a link back to their blog.
3. Answer the 10 Questions.
4. Nominate 5-10 bloggers who you feel that deserve this award.
5. Let the nominees know that you’ve nominated them and provide them with questions to answers.

My answers to her questions:

  1. Do you believe in God? Why or why not?

Ans: Yes..i do.. because could anyone can create this beautiful world,, lifeline as plants,, animals,,or if i thought about beauty of nature..God is omnipresent.. believe me coz my every wish comes true😇😇

2. What is the one thing you want to change i\nn the world?

Ans: Crime❣

3. Who is your favourite author?

Ans: Jonathan Swift.

4. What genre of books do you read?

Ans: To be honest…My school books 😂😋😋.. I don’t prefer one genre..in my summer vacations i have studied horror, Romance and sci-fi books.

5. For migration or against it?

Ans: Maybe.. against!!

6. Your opinion about Donald Trump?

Ans: Though i live in India..one of the largest democratic country in the world.. seriously i don’t want to give any opinion on the honorable President of America..He should serves his country.. that’s all for me.

7. Paste link of the favourite blog post of your first follower.

Ans: My first follower was Simple Ula thought so..so my favorite blog of her post link 3 Ways To Improve Your Body Image And Learn To Love Yourself

8. Shopping for clothes or food?

Ans: Clothes🛍

9. Science or humanities?

Ans: Science.

10. Road trip or train trip?

Ans: Road trip..i am always ready for it😜😜

11.Primary school, high school or college?

Ans: All of them😜

My Nominees:

My Questions:

  1. Name and give pic of your favorite plant..
  2. One thing about yourself.. you want to change.
  3. Name your favorite band and link to one of your favorite song.
  4. Morning or night walks..
  5. Simple living or a busy one..
  6. Trip with your friends for a whole day or a talk with your best friend.
  7. Do you any other language besides your mother tongue.If yes,then say hello in that language.
  8. Phone or Television with your cousin.
  9. Reading or writing.
  10. Arrogant or a calm up person.

All the best Nominees..

Hope you all like my answers:-):-)

💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙

Advertisements

19 thoughts on “SunShinë☀ BloggeR ÅwARD

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s